opc_loader

Shimmer 9 stack

Oogschaduw
Gebruik een applicator of een borstel en raak lichtjes de gewenste kleur aan. Breng het daarna op je ooglid aan. Kies een lichtere kleur als highlighter om erboven aan te brengen. Voor een meer dramatische matte look, gebruik een vochtige applicator.


Blush
Gebruik een blushborstel en raak met de tip lichtjes de gewenste kleur aan. Breng het daarna aan langs het jukbeen. Voor een meer dramatische en matte look breng het aan met een vochtig sponsje.


Eyeliner
Gebruik een dunne eyelinerborstel, maak deze lichtjes vochtig en raak lichtjes de gewenste kleur aan. Breng aan onder je onderste wimpers en/of boven je bovenste wimpers.


Zelfs als lipkleur
Breng eerst de Bellápierre Clear Lipstick Base aan. Gebruik daarna een lipborstel en dompel deze in de gewenste kleur. Breng aan op je lippen.


Nagellak
Gebruik hierbij een transparante nagellak. Dompel je borstel in de nagellak en daarna in de gewenste poederkleur. Breng dit aan op je nagels. De nagellak kan ook gemengd worden in een aparte houder voor grotere hoeveelheden. Je kan het bovenstaande ook doen met een gekleurde nagellak om zo zijn bestaande kleur te veranderen.


Mascara
Gebruik de transparante mascara van Bellápierre. Dip de mascaraborstel in de gewenste kleur en breng aan op de bovenste en/of onderste wimpers.

Product 1 to 7 (of 7 products) Result:1
Product 1 to 7 (of 7 products) Result:1

Onze minerale shimmer 9stacks zijn multifunctionele kleurpigmenten. Ze komen in een eindeloze reeks van kleuren en kunnen gebruikt worden voor vele cosmetische toepassingen. De innovatieve stackontwerp bestaat uit 9 fantastische shimmers opeengestapeld.
 

">