opc_loader

Color correcting concealer palette

Item No.: bpcccp
44,99
Description

Kleurcorrectie is een techniek dat gebruikt wordt door make-up artiesten om  imperfecties te verwijderen of door kleuren te gebruiken die elkaar neutraliseren waardoor de imperfectie verdwijnt.
Voor het aanbrengen van foundation worden de kleurcorrecties gebruikt. Hierdoor lijkt de huid vlekkeloos.

Hieronder vind je wat meer informatie terug over de kleuren: 

- Lichtroze: kan gebruikt worden voor lichte en medium huidteint om blauwe-paarse imperfecties te verbergen, zoals bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 
 • - Perzikkleur: kan gebruikt worden voor donkere of heel donkere huid om blauwe-paarse imperfecties te verbergen zoals donkere kringen of blauwe plekken. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 

  - Rode kleur: kan gebruikt worden voor elke huidteint om blauw-groene imperfecties te verbergen zoals zeer donkere kringen onder de ogen of 'blauwe' plekken. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 

  - Groene kleur: kan gebruikt worden voor elke huidteint om rode imperfecties zoals acne of rosacea te verbergen. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 

  - Lavendelkleur: kan gebruikt worden bij elke huidteint om gele of bruine imperfecties te bedekken zoals een gele teint of hyperpigmentatie. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 
   
  - Karamelkleur: kan gebruikt worden voor fair en medium huid teints om te contouren of bij donkere of heel donkere huid kleine imperfecties te verbergen. Breng de kleur aan met een concealerborstel en blend het uit met de vinger of een spons. Breng het dun aan. 
Reviews ()
Color correcting concealer palette does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Color correcting concealer palette


Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items
">