opc_loader

Hyaluronic Active+ - De vochtarme mature huid

Het HYALURONIC ACTIVE+ gamma gebruikt drie verschillende molecuulgewichten van hyaluronzuur voor de behandeling van de vochtarme mature huid.

240,00 199,95 U bespaart: 17%
Beschrijving

Hyaluronzuur vervaardigt door biosynthese wordt perfect door de huid opgenomen als een actief ingrediënt. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid, doordat deze productie afneemt naarmate we ouderworden krijgen we rimpeltjes. Hey Hyaluronic beauty flax mask voor een optimale hydratie

In dit pakket zit Soft Cleansing melk om de huid te reinigen, Jojoba Peeling om de dode huidcellen te verweideren, Hydro tonic om de huid te verfrissen, 5 stuks van beauty flash mask omde huid te hydrateren, De flash spray is een intensief hydraterende bifasische spray en als afwerking de Hyaluronic eye cream en Active rich cream. 

  1.  Breng de Soft cleansing melk aan op de huid, masseer zachtjes in en neem af met een vochtige handdoek.
  2.  Breng nu de Jojoba peeling aan en masseer voorzichtig in met vochtige vingers. Verwijder met lauw water en breng de tonic aan op het gelaat, masseer zachtjes in.
  3. Plaats het vliesmasker op het gezicht en strijk het glad. Verwijder na 10-15 minuten. Masseer het overtollige product voorzichtig in of neem het af met een kompres. 
  4. Neem de Hyaluronic active + flash spray, schud het flesje totdat de twee fasen goed gemengd zijn. Spuit een kleine hoeveelheid rechtstreeks in de handpalmen en breng als serum aan op het gezicht, de hals en het decolleté.
  5. Breng de Hyaluronic eye cream aan rond de ogen en de Active rich cream op het gelaat. 

Soft cleansing milk is een vochtinbrengende emulsie met waardevolle plantenextracten. Laat een perfect gereinigde huid achter. De Witte Waterlelie in combinatie met Aloë Vera verzacht en kalmeert. Natuurlijke Amandelolie beschermt de huid tegen uitdroging.

Jojoba peeling: De consistentie van deze exfoliërende crème is aangenaam glad en zacht. Door het verschil in grootte van de afgeronde Jojobawaskogeltjes past de crème zich aan het huidreliëf aan en verwijdert zo moeiteloos alle dode huidcellen.

Hydro Tonic is een verfrissende en hydraterende tonic zonder alcohol. Door zijn uitgebalanceerde samenstelling wordt de tonic zeer goed verdragen en is het kalmerend waardoor het ook uitstekend geschikt is voor de droge en gevoelige huid.

Hyaluronic beauty flash mask is een voorgesneden vliesmasker met waardevol vocht doordrenkt dat direct op het gezicht geplaatst wordt. Bevat Hyaluronzuur dat voor een optimale hydratatie van de huid zorgt en een gevoel van frisheid geeft. Het complex van Macadamiaboter en Druivenpitolie maakt de huid fluweelzacht. 

Hyaluronic active eyegel is een oogverzorging met een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke en soepele hydratatie van de gevoelige oogcontour. Een speciale booster van Hyaluronzuur en Elastine zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Rimpels en fijne dehydratatielijnen worden vermindert, de oogcontour is stevig en ziet er jonger uit. Macadamianotenolie en Squalane voeden en laten de huid glad en zacht aanvoelen en beschermen tegen de negatieve invloeden van de omgeving.

Hyaluronic active rich cream is een itensieve vochtinbrengende crème. Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke hydratatie van de huid waardoor deze glad blijft. Een speciale booster van Hyaluronzuur en elastine garandeert een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Karitéboter en Allantoïne voeden de droge delen van de huid waardoor het zacht en soepel wordt en herstelt de lipidebalans.

Beoordelingen ()
Hyaluronic Active+ - De vochtarme mature huid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic Active+ - De vochtarme mature huid


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">