opc_loader

Hyaluronic Active+ soft Duo

Hyaluronic Active+ Eye cream en Soft  cream

Het HYALURONIC ACTIVE+ gamma gebruikt drie verschillende molecuulgewichten van hyaluronzuur voor de behandeling van de vochtarme mature huid.

79,00 63,95 U bespaart: 19%
Beschrijving

Hyaluronzuur vervaardigt door biosynthese wordt perfect door de huid opgenomen als een actief ingrediënt. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid, doordat deze productie afneemt naarmate we ouderworden krijgen we rimpeltjes. 

Hyaluronic active eyegel is een oogverzorging met een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke en soepele hydratatie van de gevoelige oogcontour. Een speciale booster van Hyaluronzuur en Elastine zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Rimpels en fijne dehydratatielijnen worden vermindert, de oogcontour is stevig en ziet er jonger uit. Macadamianotenolie en Squalane voeden en laten de huid glad en zacht aanvoelen en beschermen tegen de negatieve invloeden van de omgeving.

Hyalunoric active soft cream  is een lichte vochtinbrengende crème voor de gedehydrateerde en gemengde huid. Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke hydratatie van de huid waardoor deze glad blijft. Een speciale booster van Hyaluronzuur en Elastine garandeert een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Macadamianotenolie voedt en maakt de huid zacht en soepel en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van de omgeving.

Beoordelingen ()
Hyaluronic Active+ soft Duo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic Active+ soft Duo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
79,00 63,95
">