opc_loader

Hyaluronic active + cream soft

Artikelnr: M7051

Lichte vochtinbrengende crème voor de gedehydrateerde en gemengde huid.

44,00
Beschrijving

Lichte vochtinbrengende crème. Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke hydratatie van de huid waardoor deze glad blijft. Een speciale booster van Hyaluronzuur en Elastine garandeert een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Macadamianotenolie voedt en maakt de huid zacht en soepel en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van de omgeving.

Toepassing: Breng ’s morgens en ’s avonds aan op de gereinigde huid. Als de huid uitgedroogd is, breng de Hyaluronic Active+ Beauty Flash Spray aan als serum onder de dagcrème.

Textuur: Olie / water-emulsie

Huidtype: Voornamelijk voor de gedehydrateerde en gemengde huid. Lichte vochtinbregende crème voor de normale tot droge huid. Geschikt voor de gevoelige huid.

Actieve ingrediënten: Hoogmoleculair Hyaluronzuur, laagmoleculair Hyaluronzuur, microsferen van Hyaluronzuur, Hyaluron-Elastine booster (biotech-oligosaccharide), Macadamianootolie

Beoordelingen ()
Hyaluronic active + cream soft heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic active + cream soft


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">