opc_loader

Hyaluronic Active + rich cream

Artikelnr: M7052

Rijke Hyaluronique active + crème voor de vochtarme en droge huid.

50,00
Beschrijving

Intensieve vochtinbrengende crème. Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke hydratatie van de huid waardoor deze glad blijft. Een speciale booster van Hyaluronzuur en elastine garandeert een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Karitéboter en Allantoïne voeden de droge delen van de huid waardoor het zacht en soepel wordt en herstelt de lipidebalans.

Toepassing: Breng ’s morgens en ’s avonds aan op de gereinigde huid. Als de huid uitgedroogd is, breng de Hyaluronic Active+ Beauty Flash Spray aan als serum onder de dagcrème.

Textuur: Olie / water-emulsie

Huidtype: Voornamelijk voor de vochtarme en droge huid. Tip : Ideaal als nachtcrème voor de normale en gemengde huid die regeneratie nodig heeft. Geschikt voor de gevoelige huid.

Actieve ingrediënten: Hoogmoleculair Hyaluronzuur, laagmoleculair Hyaluronzuur, microsferen van Hyaluronzuur, Hyaluron-Elastine booster (biotech-oligosaccharide), Karitéboter, Allantoïne

Beoordelingen ()
Hyaluronic Active + rich cream heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic Active + rich cream


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">