opc_loader

Spraytan express 200ml

Artikelnr: CSTEXPRES
39,95
Beschrijving

De n°1 tanning spray met unieke werking. Natuurlijk bruinen in enkele minuten! Curasano Spraytan Express is hét gezonde en veilige alternatief om op een snelle en eenvoudige manier een prachtig egale en goudbruine tint te bekomen, zonder zich bloot te hoeven stellen aan de schadelijke UV-stralen van de zon of het solarium.
Na het aanbrengen van de duurzame zelfbruinende mist krijgt men onmiddellijk een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal deze zelfbruiner zich nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken, de verkregen mooie bruine tint blijft nog verschillende dagen zichtbaar net als bij het natuurlijk proces van bruinen.

Hoe aanbrengen

  • De huid grondig reinigen voor het aanbrengen, eventueel met behulp van een scrub of peeling.
  • Schud de flacon goed voor gebruik.
  • Houd de flacon tijdens het aanbrengen op ongeveer 30 cm van het lichaam.
  • De spray gelijkmatig aanbrengen van boven naar beneden via ronddraaiende bewegingen.
  • Maak eventueel gebruik van onze speciaal ontworpen Curasano Spraytan Sentz® of Curasano Spraytan Sentz Mini® handschoen. Spray hierbij eerst Curasano Spraytan Express® op de handschoen waarna het product eenvoudig en gelijkmatig aangebracht kan worden. 
  • Na het aanbrengen ongeveer 10 minuten laten inwerken. Het droogproces kan eventueel versneld worden met behulp van een föhn.
Beoordelingen ()
Spraytan express 200ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Spraytan express 200ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">