opc_loader
  • Nederlands
  • English
  • Français

Activated Charcoal Teeth Whitening

Activated Charcoal Teeth Whitening is een spoeling met charcoal en kokosolie om de tanden witter te maken en de mondhygiëne te verbeteren.

29,99
x
Verzendmethode
B Post (1 - 3 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 3 dagen
Beschrijving

Activated Charcoal + kokosolie = een winner combinatie! Heeft een muntsmaak. Draai de inhoud voor 5-15 minuten rond in jouw mond en spoel daarna uit in de vuilbak. Kokosvet is een stabiel vet, en wordt dus terug hard na een tijd! Daarom niet in de spoelbak uitspugen. Verwijdert vlekken, versterkt het tandglazuur, ontgift de mond, voorkomt slechte adem, verwijdert tandplak, helpt gaatjes te verminderen, tandvlees te verbeteren en in het algemeen zorgt het voor een goede mondhygiëne.  Zak bevat 14 zakjes, goed voor 14 dagen.

Ingrediënten:

  • Kokosolie: effectieve olie om de mond proper te maken, ontgift de mond en haalt al het vuil weg. Voorkomt tandbederf, vermindert slechte adem, herstelt bloedend tandvlees, maakt de tanden wit, voorkomt gaatjes en versterkt het tandvlees.
  • Activated Charcoal: actieve houtskool is een kokosnootkoolstof die met zuurstof is behandeld. De koolstof absorbeert onzuiverheden, verontreinigingen  zoals geuren en pigmenten.
  • Pepermuntolie: geeft een muntsmaak.

Tip: Om de resultaten te versterken, kan je de inhoud van het zakje eerst gebruiken als tandpasta voor 1-2 minuten en dan kan je verder gaan met spoelen. Let op: dit vervangt de tandpasta NIET, wordt gebruikt in COMBINATIE.

Beoordelingen (0)
Activated Charcoal Teeth Whitening heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items