opc_loader

Activated Charcoal & coconut oil Teeth Whitening strips

29,95
Beschrijving

De natuurlijke formule zonder peroxide, zal zachtjes inwerken op het glazuur van de tanden om zo de vlekken veilig en effectief te verwijderen. Verwijdert zelfs de diepste vlekken. Het actieve ingrediënt is sodium bicarbonate, een perfect alternatief voor mensen met gevoelige tanden. Je krijgt dezelfde resultaten als met peroxide, MAAR zonder enige andere neveneffecten. Geeft duidelijk zichtbare wittere tanden in slechts 14 dagen. Pakje bevat 14 strips voor 14 dagen.

Ingrediënten:

  • Kokosolie: effectieve olie om de mond proper te maken, ontgift de mond en haalt al het vuil weg. Voorkomt tandbederf, vermindert slechte adem, herstelt bloedend tandvlees, maakt de tanden wit, voorkomt gaatjes en versterkt het tandvlees.
  • Activated Charcoal: actieve houtskool is een kokosnootkoolstof die met zuurstof is behandeld. De koolstof absorbeert onzuiverheden, verontreinigingen  zoals geuren en pigmenten.
  • Pepermuntolie: geeft een muntsmaak.

Gebruik:
1. Scheur de verpakking open, om zo de 2 strips te voorschijn te halen
2. Droog jouw tanden met een handdoek en plaats dan de eerste strip op de onderste tanden. Breng daarna de tweede strip aan op de bovenste tanden.
3. Laat de strips 30-60 minuten op, ondertussen niet eten of drinken!
4. verwijder de strips en veeg de resterende gel af en smile!

Beoordelingen ()
Activated Charcoal & coconut oil Teeth Whitening strips heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Activated Charcoal & coconut oil Teeth Whitening strips


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

">