opc_loader

Hyaluronic active + flash spray

Artikelnr: M7053

Intensief hydraterende bifasische spray met Hyaluronzuur.

40,00
Beschrijving

Intensief hydraterende bifasische spray met Hyaluronzuur. Fase 1 (waterfase) / fase 2 (oliefase). Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als belangrijkste werkzame stof. Twee verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair en laagmoleculair) verzorgen de huid direct na het aanbrengen met een extra portie vocht. De huid wordt optisch gladder en van binnen versterkt. Een zeer efficiënte peptide die de vorming van Hyaluronzuur en collageen stimuleert, wordt met behulp van de oliefase zeer goed door de huid opgenomen en zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Macadamianotenolie voedt en maakt de huid zacht en soepel en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van de omgeving.

Toepassing: Schud het flesje totdat de twee fasen goed gemengd zijn. Spuit een kleine hoeveelheid rechtstreeks in de handpalmen en breng als serum aan op het gezicht, de hals en het decolleté.

Textuur: 2-fasen spray

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de droge huid. Geschikt voor de gevoelige huid.

Actieve ingrediënten: Hoogmoleculair Hyaluronzuur, laagmoleculair Hyaluronzuur, Collageen-Hyaluronzuurbooster (gevectoriseerde tri-peptide), Macadamia-olie, Squalane

Beoordelingen ()
Hyaluronic active + flash spray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic active + flash spray


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">