opc_loader

Elegance Set - kopie

De set met alle benodigheden die je nodig hebt, inclusiefspray/handschoen/borstel/black exfoliator & luxe tas.

144,75
Beschrijving

De MARC INBANE elegance set bestaat uit:

  • 1 x Natural Tanning Spray (200 ml)
  • 1 x Powder Brush
  • 1 x Glove
  • 1 x Black Exfoliator (75 ml)
  • 1 x Luxe handgemaakte clutch

MARC INBANE natural tanning spray (200 ml)

De award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

MARC INBANE powder brush

De brush is ideaal voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verdelen van de tanning spray. De multifunctionele kwast is ook uiterst geschikt voor het opzetten van contouren en voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations en poeders.

MARC INBANE glove

Speciaal voor onze natural tanning spray hebben wij een handschoen ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (zoals de achterkant van armen en benen) zelf gemakkelijk aan te brengen.

MARC INBANE black exfoliator (75 ml)

Een rijk hydraterende gezichtsscrub, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spray verwijdert onzuiverheden en egaliseert de huid voor een gelijkmatig resultaat en langer behoud van de teint.

Gebruik

Breng na het reinigen van het gezicht een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtige huid. Wrijf met je vingertoppen in kleine cirkelvormige bewegingen, met een speciale aandacht voor de T-zone. Schud daarna de flacon natural tanning spray vóór gebruik. Houd de flacon op ongeveer 30 cm van de huid en spray met snelle korte bewegingen. Met de MARC INBANE glove of powder brush kunt u de zelfbruiner over de huid verdelen voor een egaal resultaat.

Resultaat

Een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid die tot wel 5 dagen houdt.

Beoordelingen ()
Elegance Set - kopie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Elegance Set - kopie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
">