opc_loader

Hyaluronic Active+ Rich Duo

Hyaluronic Active+ Eye cream en Rich cream

Het HYALURONIC ACTIVE+ gamma gebruikt drie verschillende molecuulgewichten van hyaluronzuur voor de behandeling van de vochtarme mature huid.

85,00 67,95 U bespaart: 20%
Beschrijving

Hyaluronzuur vervaardigt door biosynthese wordt perfect door de huid opgenomen als een actief ingrediënt. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid, doordat deze productie afneemt naarmate we ouderworden krijgen we rimpeltjes. 

Hyaluronic active eyegel is een oogverzorging met een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke en soepele hydratatie van de gevoelige oogcontour. Een speciale booster van Hyaluronzuur en Elastine zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Rimpels en fijne dehydratatielijnen worden vermindert, de oogcontour is stevig en ziet er jonger uit. Macadamianotenolie en Squalane voeden en laten de huid glad en zacht aanvoelen en beschermen tegen de negatieve invloeden van de omgeving.

Hyaluronic active rich cream is een itensieve vochtinbrengende crème. Bevat een dubbelwerkende formule met Hyaluronzuur als hoofdbestanddeel. Drie verschillende Hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en microsferen) zorgen voor een onmiddellijke hydratatie van de huid waardoor deze glad blijft. Een speciale booster van Hyaluronzuur en elastine garandeert een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen Hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd voor een stevigere, jonger uitziende huid. Karitéboter en Allantoïne voeden de droge delen van de huid waardoor het zacht en soepel wordt en herstelt de lipidebalans.

Beoordelingen ()
Hyaluronic Active+ Rich Duo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hyaluronic Active+ Rich Duo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
85,00 67,95
">